Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme lähihoitajaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 6.5.2019-25.8.2019 Myllypuron monipuoliseen palvelukeskukseen osastolle 4.

Osastollamme on 34 asukasta, joista 21 on lyhytaikaishoidossa ja 13 ympärivuorokautisessa hoidossa.
Lyhytaikaishoitojakson tarkoituksena on tukea asiakkaan kotona asumista mahdollisimman pitkään ylläpitämällä ja parantamalla toimintakykyä. Hoitojaksoilla tuetaan myös omaishoitajan jaksamista.

Osastolla neljä teemme työtä yhdessä, meillä on hyvä ilmapiiri ja tuemme toisiamme. Kokeilemme rohkeasti uusia asioita ja osastollamme saat hyödyntää osaamistasi monipuolisesti. Meillä työskennellään itseohjautuvasti moniammatillisen tiimin tukemana. Esimies tukee henkilökuntaa valmentavan johtamisen periaatteiden mukaisesti.

Etsimme joukkoomme sinua, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, iloista mieltä ja innokkuutta vanhusten parissa työskentelyyn.

Osastomme asukkaat toivovat, että olet auttavainen, ystävällinen, huumorintajuinen, arjen hyvä ystävä ja toiset ihmiset huomioon ottava ammattilainen.

Myllypuron monipuolinen palvelukeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Herttoniemessä osoitteessa Kettutie 8

Tehtävän hakuaikaa jatkettu.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto (laki 817/2015).

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä yhtäjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuuden alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

Yhden päivän työttömyys riittää, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään yksi vuosi.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.


Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.Luemme eduksi


2119,16 e/kk
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1251047
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki