(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Itäkeskuksen palvelutaloon osasto Voikukkaan vanhustyöstä innostunutta lähihoitajaa. Voikukka on 31 asukkaan koti, osastoomme kuuluu sekä ryhmäkotiasumista että palveluasumista.

Voikukassa työskentely on moniammatillista, tiimiin kuluu hoitajia, sairaanhoitajia, sosiaaliohjaaja ja fysioterapeutti. Käytämme kirjaamisessa Efficaa sekä hyödynnämme RAI-tietoja hoidon suunnittelussa. Valitulta odotammekin kykyä työskennellä asiakaskeskeisessä ja moniammatillisessa työyhteisössä asiakkaan parhaaksi. Toivomme lähihoitajalta luovuutta ja yhteistyökykyisyyttä. Arvostamme toimintakyvyn ylläpitämiseen ja kuntouttavaan työotteeseen liittyviä taitoja.

Työyksikössä pääset itse vaikuttamaan työvuoroihisi, sillä käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu. Lisäksi jokainen henkilökunnan jäsen kuuluu haluamaansa pientiimiin. Rekrytoinnissa on mukana myös rekrytointipientiimi.

Lähihoitajan työ on kolmivuorotyötä, johon kuuluu aamuvuorot, iltavuorot ja yövuorot.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn mukavassa työyksikössä. Lisäksi tarjoamme Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia erilaisten liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Tervetuloa tiimimme jäseneksi! Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


LOVE-lääkehoidon osaamisen suorittamista koeaikana.