(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme lähihoitajaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen Kustaankartanon monipuolisen palvelukeskuksen lyhytaikaisyksikköön G1 ajalle 1.4.-27.9.2019.

Tarkoituksenamme on tukea kotona asuvien iäkkäiden hyvinvointia ja terveyttä sekä toimia hoitavan omaisen levon ja lomalla olon mahdollistajana.
Lähihoitajana toimit vastuuhoitajana tärkeässä roolissa osaavassa, moniammatillisessa tiimissä toteuttaen asiakkaiden kokonaisvaltaista hoitoa. Keskeistä hoitotyössä on asiakkaan toimintakyvyn ja voimavarojen tukeminen, yksilöllinen ja yhteisöllinen toimintatapa sekä yhteistyö mm. omaisten ja kotihoidon kanssa.

Käytössämme on sähköinen Effica-asiakastietojärjestelmä.

Helsingin kaupunki on luotettava ja turvallinen työnantaja. Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun, alan täydentävää koulutusta ammattitaitosi ylläpitämiseksi, työterveyshuollon palvelut sekä runsaasti erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia. Avustamme tarvittaessa palvelussuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoa Helsingin kaupungista työnantajana löydät osoitteesta www.helsinkirekry.fi

Tervetuloa hyvän hoidon joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä yhtäjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuuden alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

Yhden päivän työttömyys riittää, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään yksi vuosi.

Luemme eduksi


2119,16 e/kk