(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme lähi- tai perushoitajaa Malmin sisätautien poliklinikalle pääasiallisesti osastonsihteerin tehtäviin maaliskuusta 2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ on monipuolista, sisältäen asiakaspalvelua paikan päällä sekä puhelimessa ja asiakirjojen käsittelyä.

Sisätautien poliklinikan toiminta painottuu suolistosairauksien, diabeteksen ja sydänsairauksien tutkimukseen, hoitoon ja konsultaatioon. Teemme kiinteää yhteistyötä päivystyksen, terveysasemien ja HUS:n kanssa. Sisätautien poliklinikka toimii virka-aikana.

Perehdytämme sinut tehtävään. Työmme on mielenkiintoista ja haastavaa. Eri ammattiryhmien välinen yhteistyö on kiinteää ja tasa-arvoista. Odotamme työntekijöiltämme valmiutta toteuttaa hyvää ammattitaitoaan ja kehittää itseään terveydenhuollon ammattilaisena. Meillä voit hyödyntää myös osaamistasi potilaiden neuvonnassa ja järjestelmällisessä työssä.

Tarjoamme sinulle kaupungin henkilöstöetuja, kuten työsuhdematkalippuedun, henkilökortilla saatavat alennukset ja mahdollisuuden työsuhdeasuntoon. Tehtäväkohtainen palkan lisäksi maksamme palkanlisää hyväksyttävien työvuosien mukaan, max 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi


Hyviä tiimityö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä järjestelmällisyyttä työtehtävissä.