Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme lähihoitajaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen Kustaankartanon monipuolisen palvelukeskuksen arviointi- ja kuntoutusyksikköön ajalle 6.5.-31.10.2019.

Lähihoitajana toimit vastuuhoitajana tärkeässä roolissa osaavassa, moniammatillisessa tiimissä toteuttaen asiakkaiden hoidon ja kuntoutumisen suunnittelua sekä toteutusta. Keskeistä hoitotyössä on asiakkaan toimintakyvyn ja voimavarojen tukeminen, yksilöllinen ja yhteisöllinen toimintatapa sekä yhteistyö mm. omaisten ja kotihoidon kanssa.
Asiakkaan ja hänen tukiverkostonsa kanssa tehtävä yhteistyö painottuu yksikössä tehtävässä arviointityössä ja jatkohoidon suunnittelussa.

Käytössämme on sähköinen Effica-asiakastietojärjestelmä ja RAI-järjestelmä. Toteutamme terveet työajat -periaatetta yhteisöllisessä työvuorosuunnittelussa.

Helsingin kaupunki on luotettava ja turvallinen työnantaja. Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun, alan täydentävää koulutusta ammattitaitosi ylläpitämiseksi, työterveyshuollon palvelut sekä runsaasti erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia. Avustamme tarvittaessa palvelussuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoa Helsingin kaupungista työnantajana löydät osoitteesta www.helsinkirekry.fi

Tervetuloa hyvän hoidon joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä yhtäjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuuden alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

Yhden päivän työttömyys riittää, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään yksi vuosi.

Luemme eduksi


Sujuvaa suullista ja kirjallista raportointitaitoa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1242569
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki