(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Tehtävän kuvaus


Hopeatien palvelutalo on 54-paikkainen ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista tarjoava yksikkö. Toimimme neljässä moniammatillisessa tiimissä asukkaidemme parhaaksi. Yksikössä työskentelee sairaanhoitajia, sosiaaliohjaajia, fysioterapeutteja sekä hoitajia. Työtä palveluasumisessa tehdään neljässä tiimissä ja muistisairaiden ryhmäkoteja on kolme.

Meille on tärkeää, että asukkaamme saavat meiltä turvallisen loppuelämän kodin. Toimimme asukkaidemme omannäköisen elämän mahdollistamiseksi. Asukkaidemme arki on aktiivista ja osallistuvaa. Hopeatiellä on paljon toimintaa ja tapahtumia, joihin asukkaamme osallistuvat aktiivisesti. Olemme viime vuonna kehittäneet paljon toimintaamme ja erityisesti asukkaidemme yhteisöllisyyttä ja työ jatkuu edelleen.

Haemme varahenkilöstöön lähihoitajaa työvapaan sijaiseksi alkaen sopimuksen mukaan. Sijaisuus kestää 30.9.2019 asti.

Haemme tiimiimme ensisijaisesti työkaveria, joka on valmis sitoutumaan meille tärkeisiin arvoihin. Aito kiinnostus asukkaidemme hyvinvointiin on tiimillemme tärkeää. Toivomme että olet hyvä tiimityöntekijä ja tuot omalla panoksellasi tiimiimme positiivisuutta ja asukaslähtöisyyttä. Tiimin henkilökunta osallistuu rekrytointihaastatteluihin.

Varahenkilöstössä työ on monipuolista ja edellyttää hyvää organisointikykyä. Tiimissä jaetaan myös vastuualueita jokaisen oman erikoisosaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Meillä on myös paljon opiskelijoita ja opiskelijoiden ohjaus kuuluu työnkuvaan.

Lähihoitajan työ on kolmivuorotyötä. Varahenkilöstössä työskennellään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa. Käytössä on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu ja voit vaikuttaa omiin työvuoroihisi. Tarjoamme sinulle hyvän työyhteisön tuen, mukavan työn ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi .

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


aitoa kiinnostusta vanhusten parissa tehtävää työtä kohtaan ja hyviä tiimityön taitoja. Varahenkilön työnkuva edellyttää joustamista ja kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin.