(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Tehtävän kuvaus


Etsimme vanhustyöstä innostunutta, ihmislähtöisen työotteen omaavaa lähihoitajaa vakinaiseen toimeen Roihuvuoren monipuoliseen palvelukeskukseen muistikoti Kissankulmaan. Kissankulmassa asuu 20 ikäihmistä, jotka tarvitsevat huolenpitoa muistisairauden takia.

Lähihoitajan työ on monipuolista ja haastavaa. Toimit vastuuhoitajana ja tehtäviisi kuuluu asukkaiden kokonaisvaltaisen hoitotyön suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asukkaan, hänen läheistensä ja moniammatillisen tiimin kanssa.

Toimintamme pohjautuu yhteisöllisyyteen ja kehitämme toimintaa yhä vahvemmin muistikyläideologian mukaiseksi. Yhteisöllisyys näkyy meillä esimerkiksi yhteisinä ruokailuhetkinä ja monenlaisena yhteisenä tekemisenä asukkaiden ja henkilökunnan kesken. Suunnittelemme myös työvuorot yhteisöllisesti ja kehitämme työtämme itseohjautuvien tiimien suuntaan.
Haluamme tarjota iloista ja elämäntäyteistä arkea ja juhlaa asukkaillemme!

Toivomme sinulta sisäistä motivaatiota muistisairaiden ikääntyneiden parissa työskentelyyn. Arvostamme luovia taitoja, toimintakykyä tukevaa työotetta, itseohjautuvuutta sekä yhdessä tekemisen intoa.

Käytössämme ovat Effica- ja RAI-tietojärjestelmät.

Haastatteluun osallistuu muistikoti Kissankulman henkilökuntaa.

Tarjoamme sinulle ison työnantajan henkilöstöedut. Lisätietoa Helsingin kaupungista työnantajana löydät osoitteesta www.helsinkirekry.fi.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto (laki 817/2015).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2119,16 e/KK