(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Tehtävän kuvaus


Tervetuloa työskentelemään Myllypuron monipuoliseen palvelukeskukseen lähihoitajana 1.4.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Osasto 6 tarjoaa sinulle mukavia työkavereita ja ihania asukkaita. Osastolla järjestetään monenlaista toimintaa ja saat mahdollisuuden hyödyntää omia vahvuuksiasi osana hoitoyötä. Osastolla työ on vaihtelevaa ja palkitsevaa. Osastolla on 34 asukasta ja työskentelemme kahdessa tiimissä.

Etsimme joukkoomme gerontologisesta hoitotyöstä kiinnostunutta lähihoitajaa, joka innostuu ihmislähtöisen työn ja aktiivisen arjen kehittämisestä sekä asukkaidemme toimintakyvyn tukemisesta.

Osastomme asukkaat toivovat, että rekrytoitava hoitaja olisi ystävällinen kiva kaveri, joka tietää mitä tekee eikä kaihtaisi esiin tulevia tehtäviä. Hoitajan toivotaan olevan myös aktiivinen ja osaava, sellainen joka ymmärtää vanhaa ihmistä.

Hoitotyön kirjaamisessa käytämme Pegasos- potilastietojärjestelmää ja asukkaiden toimintakykyä ja palveluntarvetta arvioimme säännöllisesti RAI- järjestelmän avulla.

Myllypuron monipuolinen palvelukeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Herttoniemessä osoitteessa Kettutie 8.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Kokemuksen vanhusten hoitotyöstä.