(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Wilhelmiina

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Etsimme Wilhelmiinaan lähihoitajia vakituiseen kolmivuorotyöhön ryhmäkoti Lemminkäiseen ja Väinämöiseen

Hyvän hoivakodin tekevät ystävälliset hoitaja – haluatko sinä olla tekemässä merkityksellistä työtä?

Olemme keskusteleva ja avoin porukka, joka odottaa muutamaa uutta työkaveria joukkoomme. Arjessa hyödynnämme kukin omia vahvuuksia ja luovalla otteella onnistumme tilanteessa kuin tilanteessa. Meillä on toki yhteiset pelisäännöt, joita haluamme kaikki kunnioittaa ja noudattaa.

Meille on tärkeää, että haluat aidosti asettua aloillesi ja sitoutua työhösi. Työ on ehdottoman vastuullista mutta huumoriakaan emme unohda. Kuulut joukkoomme, jos haluat työryhmän jäsenenä edistää asukkaiden hyvinvointia.

Tavoitteenamme on siis löytää aidosti hoivatyöstä motivoituvia ja innostuneita ammattilaisia; arvostat ikäihmisiä ja vanhustyö on aidosti lähellä sydäntäsi. Kohtaat asukkaat ja läheiset ammatillisesti sekä yksilöllisesti.  Toivomme, että arjen työotteessasi näkyy oma-aloitteisuus, kokonaisuuksien nopea oivaltaminen, joustavuus sekä kehittämishaluisuus. Asiakastyön sujuvuuden kannalta on oleellista, että sinulla on riittävä suomen kielen taito.

Tehtävä edellyttää tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Lisäksi Wilhelmiina on savuton työpaikka.

Soita ja kysy lisää! Pirauta palvelupäällikkö Vuokko Raumavirralle puh. 050 568 1597, niin saat lisätietoa tehtävästä.

Jos haluat sitoutua pitkäjännitteisesti juuri tähän työhön, tee hyvä hakemus ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi(at)wilhelmiina.fi heti tänään tai viimeistään 17.2.2019. Aloitamme haastattelut heti sopivan hakemuksen saavuttua.