(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Coronaria

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

CORONARIA SILMÄSAIRAALA HELSINKI HAKEE JOUKKOONSA HUIPPUAMMATTILAISTA!

LÄHIHOITAJA, CORONARIA SILMÄSAIRAALA HELSINKI

Coronaria Silmäsairaala Helsinki on Coronaria Silmäklinikka Oy:n lippulaiva, jossa hoidamme n. 4000 potilasta kuukausittain. Erityisosaamisalueisiimme kuuluvat silmänpohjan ikärappeuman sekä glaukooman tutkimukset ja hoito sekä silmäsairauksien operatiivinen hoito, kuten esimerkiksi kaihileikkaukset. 

Haemme nyt yksikköömme kokenutta lähihoitajaa. Yksikössämme työskentelet moniammatillisessa tiimissä avovastaanotolla ja asiakaspalvelussa. Uudet työntekijämme perehdytetään hyvin ja koulutamme sinusta rautaisen silmähoitajan, joka pitää myös itsenäistä vastaanottoa. Haemme innostunutta ja itsensä kehittämisestä kiinnostunutta tekijää. Toivomme, että sinulle on tärkeätä myös asiakastyytyväisyys, hoidon korkea laatu ja työyhteisön positiivinen kehittäminen. 

Parhaimmat edellytykset tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle antavat hyvä paineensietokyky ja taito sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on terveysalan ammattitutkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Olet aktiivinen, joustava, yhteistyökykyinen ja toimeen tarttuva etkä pelkää yllättäviä tilanteita. Arvostamme myös työkokemusta silmätautien erikoisalalta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:
Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
Halua ja kykyä kehittää omaa työtäsi 
Halua ja kykyä luoda asiakkaillemme paras mahdollinen asiakaskokemus yhdessä henkilöstön kanssa
Vähintään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista pätevyyttä 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn alati kehittyvässä ympäristössä ja kilpailukykyisen palkan. Lisäksi käytössäsi ovat ison kasvukonsernin henkilöstöedut sekä mahdollisuus ammattitaitosi jatkuvaan kehittämiseen ja uralla etenemiseen.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen Coronarian rekrytointisivun kautta mahdollisimman pian ja viimeistään 18.1.2019. Olemme hakijoihin yhteydessä tarvittaessa jo hakuaikana. 

Tervetuloa mukavaan joukkoomme!