(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Tehtävän kuvaus


Idän ryhmäkoteihin, ensisijaisesti Mäntylän ryhmäkotiin (Mäntylän-, Fallpakan ja Rastilankallion ryhmäkodit) on avoinna vakinainen lähihoitajan toimi. Ryhmäkodit toimivat kiinteässä yhteistyössä keskenään.

Ryhmäkodit ovat aikuisten kehitysvammaisten ympäri vuorokauden valvottua asumispalvelua antavia yksiköitä ja työaika on jaksotyötä kolmessa vuorossa.
Lähihoitajan tehtäviin kuuluvat asiakkaiden hoitaminen, ohjaaminen ja tukeminen kaikissa elämän osa-alueissa. Kodinhoidolliset tehtävät ja turvallinen lääkehoito kuuluvat jokaiseen päivään. Työssä painotamme asiakaslähtöisyyttä ja asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden huomioimista ja kunnioittamista. Teemme yhteistyötä omaisten ja moniammatillisen yhteistyöverkostomme kanssa unohtamatta lähialueen palveluja.
Kaikkiin ryhmäkoteihin pääsee helposti julkisilla kulkuneuvoilla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden laajentaa osaamistasi, koulutusmyönteisen työnantajan ja monipuoliset henkilöstöedut. Hae mukaan joukkoomme!

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Kelpoisuusehto


Soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto (laki 817/2015).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Suoritettuja lääkeaineopintoja. Valmiutta työskennellä myös muissa vammaistyön yksiköissä. Kiinnostusta oman työn kehittämiseen, halua vastuun kantamiseen sekä kykyä oma-aloitteellisuuteen.