(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Kivelän monipuolisen palvelukeskuksen ruotsinkieliselle arviointi-, kuntoutus- ja lyhytaikaisosastolle 4. Osastollamme on 10 arviointi- ja kuntoutuspaikkaa ja 12 lyhytaikaishoidon paikkaa.

Kivelä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa, Töölössä. Kivelä on mukana lähialuemallikokeilussa, jossa palvelukeskuksen yhteyteen kuuluu 5 kotihoidon aluetta. Työhön sisältyy perehdytys lähialuemalliin ja työssä on mahdollisuus työskennellä myös kotihoidossa.

Asiakkaiden hoito perustuu yksilölliseen hoito- ja kuntoutussuunnitelmaan, joka tehdään moniammatillisesti yhdessä asiakkaan ja omaisten kanssa. Panostamme kuntouttavaan ja toimintakykyä tukevaan työotteeseen, yhteisöllisyyteen ja asiakkaiden aktiiviseen arkeen.

Meillä on käytössä sähköinen Pegasos -potilastietojärjestelmä ja RAI -järjestelmä.

Odotamme hakijoilta kiinnostusta ikäihmisten parissa työskentelyyn sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävässä voi aloittaa 21.1.2019 tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisen sijaisuuden täyttämisessä huomioimme myös lähihoitajaopiskelijat.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Täytä hakemus osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto (laki 817/2015).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi


Hyvää ruotsinkielen suullista taitoa