(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2018
Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parissa? Onko hoivatyö kutsumuksesi? Loistavaa - voit olla etsimämme vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme!

Esperi Hoivakoti Vihdin Valkama tarjoaa tehostettua, ympärivuorokautista asumispalvelua vanhuksille ja muistisairaille henkilöille Vihdin kirkonkylässä, idyllisessä kauniissa ympäristössä. Hoivakodissa on yhteensä 21-asukaspaikkaa. Kurkkaa täältä lisätietoja yksiköstä: https://www.esperi.fi/hoivakodit-ikaihmisille/esperi-hoivakoti-vihdin-valkama-vihti

Haemme nyt Vihdin Valkamaan LÄHIHOITAJAA tuntityöhön määräaikaiseen työsuhteeseen 1.1.2019 – 15.3.2019. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen ikääntyneiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää psyykkistä hyvinvointia.

Mitä me edellytämme sinulta?
- lähihoitajan pätevyyttä
- voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia.
- kiinnostusta ikäihmisten hoivatyötä kohtaan
- motivoitunutta ja vastuuntuntoista työotetta
-

Aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa! Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Me tarjoamme sinulle haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Inka Luode 046 9205857, inka.luode@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 20.12.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.