(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme lähihoitajaa vakinaiseen tehtävään 14-paikkaiseen muistisairaiden ryhmäkoti Syyskotiin. Tehtävässä voi aloittaa 10.12.2018 tai sopimuksen mukaan.

Hoitajat työskentelevät osana moniammatillista hoitotiimiä. Työ on asukkaiden toimintakykyä edistävää ja ylläpitävää. Tavoitteena on varmistaa heille yksilöllinen, aktiivinen ja hyvä elämä. Työ on 3-vuorotyötä sisältäen aamu-, ilta- ja yövuoroja sekä viikonlopputyötä.

Etsimme joukkoomme yhteistyökykyistä, vanhustyöhön innostuneesti ja kehittämismyönteisesti suhtautuvaa hoitajaa. Odotamme innostusta työskennellä asukas/asiakaskeskeisessä ja moniammatillisessa työyhteisössä sekä luovuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyisyyttä. Hoitotyön suunnittelussa ja kirjaamisessa on apuna Terveys-Effica. Hoitosuunnitelmat perustuvat RAI-HC:n arviointeihin.

Tarjoamme haastavan, työntäyteisen ja mielenkiintoisen työn joukossamme sekä Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Tervetuloa osaksi kehittyvää työyhteisöämme!

Jätäthän hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto (laki 817/2015).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2119,16 e/kk