(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018
Esperi Koti Sarka on vuonna 2016 Rovaniemelle avautunut mielenterveyskuntoutujien asumispalveluyksikkö. Esperi Koti Sarka tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua 15 ja palveluasumista viidelle aikuiselle mielenterveyskuntoutujalle. Ympärivuorokautinen asumispalvelu on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat tukea ja apua ympärivuorokauden. Kevyempi palveluasuminen on tarkoitettu itsenäisemmille asukkaille, jotka tarvitsevat vähemmän tukea arkeensa.

Haemme nyt Sarkaan reipasta ja motivoitunutta LÄHIHOITAJAA tuntityöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää hoitotyön lisäksi mm. omaisyhteistyötä, lääkehoitoa sekä viriketoiminnan kehittämistä ja toteutusta.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta mielenterveyskuntoutujien hoitotyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi mielenterveyskuntoutujien kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Piia Ollila, piia.ollila@esperi.fi.


Hakuaika päättyy 30.11.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.