(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018
Esperin Palvelukeskus Päivälehto tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua, päivä- ja työtoimintaa sekä avohuollon ohjausta pääasiassa kehitysvammaisille henkilöille. Asukaspaikkoja on 26. Palvelukeskus sijaitsee Hartolan keskustan tuntumassa. Asukkaille luodaan mielekäs arki ja heitä kannustetaan osallistumaan palvelukodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Henkilökunta auttaa selviämään arkipäivässä ja on paikalla auttamassa sekä turvaamassa asumista. Kokeneet hoitajat ovat tiimityöhön motivoituneita vammaistyön ammattilaisia, jotka toteuttavat hyvää ja ihmisarvoa kunnioittavaa hoivaa ja huolenpitoa asukkaille.

Haemme Palvelukeskus Päivälehtoon LÄHIHOITAJAA kokoaikatyöhön vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä, mahdollisuus tehdä myös pelkkää aamu- tai iltavuoroa. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Ohjaajan tehtävänä on vastata kehitysvammaisten asukkaiden fyysisestä-, psyykkisestä- ja sosiaalisesta hyvinvoinnista ja niiden ylläpidosta. Vuorossa tehtävä työ koostuu mm. asukkaiden ohjauksesta, kodinhoidollisista tehtävistä ja omahoitajuudesta. Lisäksi ohjaaja osallistuu yksikön ja yrityksen toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen sekä laatutyöhön.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja. Arvostamme myös aiempaa kokemusta kehitysvammaisten hoitotyöstä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Heidi Johnson, heidi.johnson@esperi.fi tai 050 9179964.


Hakuaika päättyy 31.12.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.