(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018
Esperi Care -konserniin kuuluva Hoitokoti Niittykukka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille ja muistisairaille. Niittykukassa on yhteensä 16 asukaspaikkaa. Vakituisen asumisen ohella tarjoamme myös lyhytaikaista asumispalvelua. Yksikkö sijaitsee kauniissa ja rauhallisessa maalaisympäristössä.

Haemme Hoivakoti Niittykukkaan LÄHIHOITAJAA määräaikaiseen tuntityöhön ajalle 1.12.2018-31.12.2019. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen ikääntyneiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Hoitotyön tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää psyykkistä hyvinvointia.

Edellytämme sinulta lähihoitajan pätevyyttä, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Otamme kuitenkin huomioon myös lähi- ja sairaanhoitajaopiskelijat. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin ja iloinen ilmapiiri. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!
Lisätietoja tehtävästä yksikönpäällikkö Irene Pentikäinen, p. 050 -4469236, irene.pentikainen@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 22.11.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.