(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 03.12.2018
Hakuaika päättyy 19.11.2018  kello 16:00
Akuutti arviointi-ja kotikuntoutusyksikkö
Kielotie 11 D, 3.krs 01300 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelut
Työavain 2-677-18

Oletko sinä etsimämme lähihoitaja?

Etsimme Sinua innostunut, aktiivinen ja ammattitaitoinen, hoitotyön osaaja lähihoitajan vakinaiseen työsuhteeseen Akuutti arviointi- ja kotikuntoutusyksikköön.

Akuutti arviointitiimin lähihoitajan työtehtävinä ovat mm. mahdollistaa asiakkaan kotona asuminen äkillisissä terveystilan tai toimintakyvyn muutoksissa ja varhainen kotiutuminen sairaalasta. Akuutti arviointitiimi arvioi asiakkaan tarvitseman hoidon- ja palveluntarpeen ja hoitaa häntä määräajan kotona tai asumisyksiköissä. Palvelumme tukevat kotona asuvien toimintakykyä, itsemääräämisoikeutta ja valinnanvapautta. 

Yksikkö toimii moniammatillisesti yhteistyössä asiakkaan ja hänen omaistensa kanssa koko Vantaan alueella. Yksikössä toimitaan moniammatillisessa tiimissä. Yksikössä kehitetään tuettua sairaalasta kotiutumista arviointijakson keinoin, etähoivaa sekä kotikuntoutusta. Valmistaudumme siirtymään sähköiseen potilastietojärjestelmä Apottiin.

Akuutissa arviointi- ja kotikuntoutusyksikössä työskentelevät kotihoidon esimies, 3 sairaanhoitajaa, 5 lähihoitajaa, toimintaterapeutti ja 4 fysioterapeuttia. Työ on 2-vuorotyötä. Lähihoitajat liikkuvat autolla koko Vantaan alueella.

Haluamme olla edelläkävijöitä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan uusia ideoita, intoa ja tahtoa kehittää kotiin annettavia palveluja. 

Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus.

Kelpoisuusehto:  Laki 817/2015 3 § tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Lisäksi edellytämme:  

  • ajokorttia ja autolla ajotaitoa
  • olemassa olevaa lääkelupaa

Luemme eduksi:  

  • kokemuksen sairaalasta kotiutuksista
  • kokemuksen palvelutarpeen arvioinnista
  • halua kehittää hoitotyötä

Työsuhteen tietoja
Peruspalkka: 2124,09 €/kk
Työaika: Jaksoty

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka. 

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).