(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018
Esperi Hoivakoti Paatela tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille henkilöille Muuramessa. Hoivakoti Paatela tarjoaa turvallisen kodin, jossa arki on yhteisöllistä ja kiireetöntä. Kodissa on yhteensä 29 asukaspaikkaa. Hoivakoti Paatelan toiminta-ajatuksena on tarjota asukkailleen turvallinen ja ihmisläheinen asumismuoto, joka mahdollistaa runsaat tukipalvelut elämän eri osa-alueille. Lähtökohtana on ihmisen itsenäisyys ja omatoimisuus, joita avustavien toimien kautta voidaan tukea.

Haemme Paatelaan LÄHIHOITAJAA tuntityöhön määräaikaiseen työsuhteeseen 30.4.2019 asti. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan tehtävänkuvaan kuuluu asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää hoitajan pätevyystason mukaisesti mm. omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, hygieniapassia ja lääkehoidon koulutusta. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja. Arvostamme aikaisempaa kokemusta muistisairaiden hoivatyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden ja muistisairaiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin ja iloinen ilmapiiri.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Tehtävästä lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Katri Oksanen, 045 7750 7741 tai katri.oksanen@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 18.11.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.