(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018
Hoitokoti Liekolakoti on kehitysvammaisten asumispalveluyksikkö. Liekolakoti sijaitsee Sastamalan keskustassa, kaikkien palveluiden äärellä. Liekolakoti tarjoaa kodinomaista ympärivuorokautista autettua asumista (15 asukaspaikkaa), palveluasumista (3 asukaspaikkaa) sekä päivätoimintaa kehitysvammaisille nuorille ja aikuisille. Työotteemme on kuntouttava. Kaikille asukkaille laaditaan hoito- ja kuntoutussuunnitelma, jonka mukaan asukkaan toimintakykyä kehitetään ja ylläpidetään päivittäisissä toimissa asukkaan itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Asukkaat osallistuvat hoitokodin toimintaan omien, yksilöllisten voimavarojensa mukaisesti.

Yhdessäolo ja mielekäs tekeminen ovat keskeisessä roolissa Liekolakodissa; monipuoliset aktiviteetit, erilaiset juhlat sekä mielenkiintoiset retket tekevät asumisesta mielekästä. Asukkaiden toimintakykyä ylläpidetään ja edistetään ottamalla asukkaat mukaan yksikön päivittäisiin askareisiin. Liekolakodissa näkyy arjen työskentelyssä mm. inhimillistä ihmisen kohtaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja, välittämistä ja toisen arvostamista. Lämminhenkisestä henkilökunnasta näkyy ystävällisyys, kannustus nauru ja työn ilo.

Liekolakodissa on idearikas ja ammattitaitoinen henkilökunta, oletko juuri sinä kaipaamamme vankka kehitysvammahuollon ammattilainen?

Haemme joukkoomme Liekolakotiin KAHTA LÄHIHOITAJAA kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai loppuvaiheessa olevia opintoja, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta kehitysvammaisten hoivatyöstä sekä vahvaa sitoutumista työhön. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Minna Raiskio, p. 050 469 9217 tai minna.raiskio@esperi.fi.

Haku päättyy 30.11.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.