(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018
Esperi Koti Pansio tarjoaa Turussa palveluasumista ja ympärivuorokautista palveluasumista sekä tukea ja kuntouttavaa ohjausta aikuisille mielenterveyskuntoutujille. Hoitokodissa voi asua pitkäaikaisesti sekä kuntoutua vähemmän tuettuun asumismuotoon. Lisäksi koti tarjoaa lyhytkestoista intervallihoitoa tarpeen mukaan. Pansion hoitokodista löytyy neljä esteetöntä ryhmäkotia kahdesta kerroksesta. Yhteensä Pansion hoitokodissa on 34 asuntoa. Pansio on ollut toiminnassa vuodesta 2012 lähtien.

Haemme nyt Hoitokoti Pansioon LÄHIHOITAJAA kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan tehtävänä on moniammatillisen tiimin jäsenenä toteuttaa kokonaisvaltaista asukkaiden elämiseen liittyvien perusasioiden hoitamista, asukkaiden fyysinen ja psyykkinen toimintakyky huomioiden. Tavoitteena on tukea asukkaiden kuntoutumista ja itsenäisten taitojen kehittymistä.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassin suorittamista (voi myös suorittaa työn ohella). Arvostamme aikaisempaa kokemusta mielenterveyskuntoutujien hoitotyöstä. Jos olet ahkera, iloinen, vastuuntuntoinen, luova ja yhteistyökykyinen, olemme kiinnostuneita sinusta ja osaamisestasi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn viihtyisissä ja kodinomaisissa tiloissa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Sari Mantere, 0505707759, sari.matere@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 18.11.2018.

Esperi on savuton työpaikka.