(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018
Esperi hoivakoti Alava sijaitsee Kuopiossa, Alavan entisen lastensairaalan korttelissa, luonnonkauniilla paikalla. Hoivakoti Alava tarjoaa ikääntyneiden ympärivuorokautista, tehostettua asumispalvelua sekä lyhytaikaista hoivaa. Alavan kodinomaisissa, avarissa ja valoisissa tiloissa on 28 asukaspaikkaa muistihäiriöisille ja fyysisesti toimintarajoitteisille ikäihmisille.

Haemme reipasta ja motivoitunutta LÄHIHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan, osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa 1.12.2018 tai sopimuksen mukaan.

Hoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja viihtyisät työtilat kodikkaassa hoivakodissa hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja työvuorosuunnitteluun. Esperillä saat ison yrityksen henkilöstöedut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Tiina Mikkonen, puh. 044 720 2475 tai tiina.mikkonen@esperi.fi.

Haku päättyy 12.11.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.