(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Tehtävän kuvaus


Roihuvuoren monipuolinen palvelukeskus; Ryhmäkodit Huvikumpu ja Melukylä tarjoavat eripituisia sijaisuuksia 22.10.2018 lähtien. Sijaisuudet täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Roihuvuoren monipuolisessa palvelukeskuksessa on eri tavoin profiloituneita ryhmäkoteja. Jokainen ryhmäkoti toimii asiakkaan yksilöllisen elämän mukaan.

Ryhmäkoti Huvikumpu on 18 toimintarajoitteisen asukkaan koti. Huvikummun vahvuudet ovat yhteisöllisyydessä ja kinestetiikassa.

Arviointi- ja kuntoutusyksikkö Melukylä on 31 paikkainen avopalveluja tarjoava lyhytaikaishoidon ryhmäkoti. Melukylän vahvuudet ovat myös yhteisöllisyydessä ja monialaisessa työssä yhdessä asiakkaan, omaisen ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Roihuvuoren monipuolisessa palvelukeskuksessa saat työskennellä oman alasi asiantuntijana monialaisessa tiimissä. Arvostamme ihmislähtöistä työskentelyä asiakkaan parhaaksi. Työyhteisössä pääset kehittämään itseohjautuvuutta osaavan työryhmän jäsenenä.

Toiminta jatkuu Herttoniemen sairaalan tiloissa marraskuuhun asti. Marraskuussa 29.11.18 siirrymme takaisin Punahilkantielle.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi


2119,16 e/ kk