Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018
Esperi Hoivakoti Ilola on viihtyisä ikäihmisten hoivakoti, joka sijaitsee Kauvatsalla, keskellä luonnonkaunista maalaismaisemaa. Asuminen Ilolassa voi olla pitkäaikaista, mutta palveluun kuuluvat myös intervallihoidot, kuntoutusjaksot sekä yksilöllinen saattohoito. Ammattitaitoiseen henkilökuntaan kuuluu sairaanhoitajia ja lähihoitajia, ja käytettävissä on sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon tarjoamat palvelut.

Haemme Hoivakoti Ilolaan LÄHIHOITAJAA osa-aikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen sopimuksen mukaan. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa sekä voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Katsomme eduksi kokemuksen vanhustyön saralta. Sinulla on vahva näkemys hyvästä ja laadukkaasta arjesta hoivatyössä. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Helander, p.040 480 7153 (klo 8-16 välisenä aikana) tai sari.helander@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 30.11.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1197190
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kauvatsa