(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018
Esperi Hoivakoti Vahtero on tammikuussa 2017 valmistunut uusi hoivakoti Kouvolassa. Hoivakoti tarjoaa kodin yhteensä 32 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle. Vakituisen asumisen ohella tarjotaan lyhytaikaista asumispalvelua. Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut ammattihenkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaita kannustetaan osallistumaan hoivakodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Tavoitteena on ylläpitää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Yhteislaulutuokiot, tuolijumppahetket ja mukavat juhlat ovat niin asukkaiden kuin myös hoitajien mieleen. Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, esteetön wc-/kylpyhuone sekä viihtyisät yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat. Hoivakoti sijaitsee Vahteronmäen alueella, Kouvolan palveluiden tuntumassa.

Haemme Hoivakoti Vahteroon LÄHIHOITAJAA osa-aikatyöhön sekä tarvittaessa töihin kutsuttavaan keikkatyöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä ja kuntouttavasta työotteesta. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Mira Anttila p. 050 – 4460039, mira.anttila@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 30.11.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.