(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018
Esperi Hoivakoti Mieslahti sijaitsee Paltamossa idyllisessä ympäristössä ja tarjoaa kodin 21 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle. Vakituisen asumisen ohella palveluvalikoimaan kuuluu lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen tai omaishoitajan loman ajaksi. Yksikössämme työskentelevä hoitohenkilökunta koostuu sairaanhoitajista ja lähihoitajista. Osa hoitohenkilökunnasta on suorittanut geriatrisen täydennyskoulutuksen ja osa saattohoitokoulutuksen. Lisäksi henkilökunnan ammattiosaamista ylläpidetään säännöllisellä täydennyskoulutuksella ja osastotunneilla. Mieslahden tilat ovat avarat ja viihtyisät. Kodissa on kiinnitetty huomiota erityisesti turvallisuuteen ja esteettömyyteen. Yhteisissä tiloissa vietetään juhlia ja harrastetaan sekä syödään päivittäin yhdessä.

Haemme Hoivakoti Mieslahteen motivoitunutta ja innokasta LÄHIHOITAJAA osa-aikaiseen määräaikaiseen vuosilomasijaisuuteen ajalle 4.12.2018-31.1.2019. Työ on 3-vuorotyötä.

Hoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää mm. omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa. Huolehdit asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja vastaat mielekkään ja asiakkaiden tarpeita ja toiveita vastaavan arjen toteuttamisesta kodissamme.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai riittäviä lähihoitaja opintoja, hygieniapassia, ensiapu koulutusta ja lääkehoidon koulutusta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Margit Pihlajaniemi, 050-4127407, margit.pihlajaniemi@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 15.11.2018.