(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2018
Esperi Hoivakoti Lounatuuli tarjoaa kodinomaista, ympärivuorokautista asumispalvelua ja hoivaa mikkeliläisille sekä ulkopaikkakuntalaisille ikäihmisille. Hoivakoti Lounatuuli on muuttanut uusiin vastavalmistuneisiin tiloihin Mikkelin Visulahteen. Lounatuulessa on yhteensä 42 asuntoa. Periaatteena on turvata jokaiselle asukkaalle kodinomainen ja virikkeellinen asuminen sekä hoiva, kunnioittaen asukkaan omia elämänarvoja. Kuntouttavalla ja osallistavalla työotteella pyritään säilyttämään asukkaiden omatoimisuus mahdollisimman pitkään. Asukkaat ovat mukana arjen askareissa ja heille järjestetään päivittäin mielekästä tekemistä ja ohjelmaa. Henkilökunnalla on runsaasti kokemusta ja ammattitaitoa psykogeriatrisessa vanhustyössä, dementiahoidossa ja erilaisten käytöshäiriöiden hoidossa. Henkilökunta on profiloitunut haastavien ikäihmisten hoitoon ja huolenpitoon.

Haemme Lounatuuleen LÄHIHOITAJAA tuntityöntekijäksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta muistisairaiden vanhusten hoitotyöstä. Odotamme sinulta tietotaidon lisäksi luovuutta, rohkeutta ja hyvää yhteistyökykyä sekä asukkaan toimintakykyä tukevaa ja arvioivaa työotetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Marjut Ilmoniemi, p. 044 7202722 tai marjut.ilmoniemi@esperi.fi


Hakuaika päättyy 15.12.2018. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Esperi on Savuton Työpaikka.