(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018
Haetko työtä, jossa tunnet itsesi ja toimintasi merkitykselliseksi? Oletko kiinnostunut olemaan keskeinen osa laadukkaan Esperi Care Oy:n palveluja? Hoivakodissa on kaksi ryhmäkotia, joissa on yhteensä 32 asukashuonetta ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville ikäihmisille. Yksikkö sijaitsee kauniissa ympäristössä, rauhallisella asuinalueella. Hoivakodin asumispalveluun kuuluvat ympärivuorokautinen hoiva, ravitsevat ateriat sekä toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut). Yhdessäolo ja viriketoiminta kuten päivittäiset toimintaryhmät, yhteiset juhlat ja vierailevat esiintyjät luovat asukkaille mielekkään ja turvallisen arjen.

Miksi kannattaa hakea töihin meille?
Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, myönteinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Meillä saat ison yrityksen työsuhde-edut. Haemme nyt Hoivakoti Haapalehtoon ammattitaitoista ja reipasta LÄHIHOITAJAA 75-100% osa-aikatyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 5.11.2018 - 31.3.2019. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä.

Lähihoitajan tehtäviin kuuluu asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen hoitotyön lisäksi mm. omaisyhteistyötä. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää psyykkistä hyvinvointia. Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai opiskelijoilta riittäviä lähihoitajan opintoja, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä ja kotihoidon tehtävistä. Olet kiinnostunut ikääntyneiden kanssa toimimisesta ja heidän hyvinvointinsa tukemisesta. Toivomme sinulta positiivista ja lämminhenkistä asennetta, oma-aloitteisuutta sekä sitoutunutta asennetta työn tekemiseen. Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön. Olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen hoitaja.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö maanantaisin klo.08-16.00 Margit Pihlajaniemi 050-4127407 tai margit.pihlajaniemi@esperi.fi.

Haku päättyy 27.10.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.