(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 19.11.2018 (päättyy 01.02.2019)
Hakuaika päättyy 06.11.2018 kello 16:00
Myyrmäen kotihoito 1, Rajatorpantie 8 A 01600 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelut

Tervetuloa työskentelemään Myyrmäen kotihoitoon!

Kotihoidossa hoidetaan ikäihmisiä, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, jotka eivät arkielämässään selviydy itsenäisesti omaisten tai muiden palvelujen turvin. Työ kotihoidossa on itsenäistä, haastavaa ja monipuolista hoiva- ja hoitotyötä asiakkaan kotona. Toimintayksikön toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Myyrmäessä, aivan juna-aseman läheisyydessä.

Olet etsimämme henkilö, jos omaat reippaan ja asiakaslähtöisen työskentelytavan. Hoidat kotihoidon asiakkaitamme suurella sydämellä ja heidän hyvinvointinsa on toimintasi lähtökohtana. Haluat tehdä monipuolista, vastuullista ja merkityksellistä työtä. Olet dynaaminen ja haluat kehittää sekä omaa että työyhteisösi osaamista. Teet omalta osaltasi työtä sen eteen, että työkaverisi ja työyhteisösi voivat hyvin. 

Me tarjoamme sinulle työyksikön, jossa jokainen hyväksytään omana itsenään. Kovan työnteon ohella, osaamme myös pitää hauskaa ja ottaa rennosti. Olemme yksikkö, jossa huumorille löytyy tilaa. Olemme myös ottaneet uuden suunnan osaamisen kehittämisen osa-alueella ja lupaamme myös sinulle hyvän perehdytyksen ja tuen uuteen työhösi.

Työ alkaa 19.11.2018 tai erikseen sovittavana ajankohtana. 

Innokkaina hakemuksia odotellen,
 
Myyrmäen kotihoidon hoitajat

Kelpoisuusehto:  Laki 817/2015 3 § tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Lisäksi edellytämme: Ajokorttia ja autolla ajamisen taitoa.

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2124,09 €/kk
Työaika: Kaksivuorotyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 2-637-18