(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 5.11.2018
Hakuaika päättyy 2.11.2018 kello 16:00
Koivukylän palvelutalo , Karsikkokuja 13 01360 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelut

Etsimme Sinua ammattitaitoinen, aktiivinen, muutosmyönteinen ja iloinen hoitotyön lähihoitaja osaaja vakinaiseen toimeen Vantaan kaupungille, Erityisasumiseen. Työsuhteen alkaessa työpisteesi on Koivukylän palvelutalossa.

Palvelutalossa on 60 asuntoa, jotka on suunniteltu erityisesti ikä- ihmisille ja vammaisille huomioon ottaen liikuntarajoitteet. Toteutamme asukkaillemme elämänmakuista ja aktiivista arkea sekä edistämme asukkaiden toimintakykyä ja palveluntarpeen mukaista hoitoa. Työskentelemme moni-ammatillisena tiiminä, vastuuhoitajamallin mukaisesti. Työhön sisältyy hoitotyön lisäksi keittiö- ja kodinhoidollista työtä.

Eduksi katsomme voimassa olevan lääkeluvan, RAI-osaamisen ja kokemuksen vanhustyöstä. Odotamme positiivista otetta ja motivaatiota ikäihmisten kanssa työskentelyyn sekä taitoa asiakaslähtöiseen työskentelytapaan.

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. 
Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaalle merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.

Tarjoamme juuri sinulle, ikääntyneiden ihmisten hoivasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneelle ammattilaiselle haasteellisen työn hyvässä työyhteisössä.

Haluamme Erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esim. sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.

Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta:

  • Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus, @munvantaa, @meidanvantaa, @vantaan_hoiva
  • Instagramissa @vanhustenvantaa
  • Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen, Vantaan palvelutalot - asukkaiden näköistä elämää.

Kelpoisuusehto:  Laki 817/2015 3 § tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Luemme eduksi:  

  • LOVe- lääkeluvan
  • RAI- osaamisen

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2124,09 €/kk
Työaika: 3-vuorotyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 2-631-18