(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018
Esperi Hoivakoti Saarni tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ikäihmisille ja muistisairaille. Hoivakoti sijaitsee Lammin Iso –Evon entisessä koulukiinteistössä Petäjistön tilalla. Hoivakodissa on 16 asukaspaikkaa. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaille luodaan mielekäs arki ja heitä kannustetaan osallistumaan hoivakodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Tavoitteena on ylläpitää ja säilyttää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Henkilökunta auttaa selviämään arkipäivässä ja on paikalla auttamassa sekä turvaamassa asumista.

Haemme Hoivakoti Saarniin LÄHIHOITAJAA osa-aikatyöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen ikääntyneiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää psyykkistä hyvinvointia.

Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Dementiakoulutus ja kokemus muistisairaiden hoitotyöstä katsotaan eduksi. Olet aidosti kiinnostunut tekemään merkityksellistä hoitotyötä osana ammattitaitoista tiimiämme. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja antaa Yksikönpäällikkö Minna Aholaakko, minna.aholaakko@esperi.fi tai 046 921 4561.


Haku päättyy 4.11.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.