(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018
Esperi Hoivakoti Jaatinen tarjoaa kodin 21 ikäihmiselle Pyhäjärvellä. Vakituisen tehostetun palveluasumisen ohella hoivakoti tarjoaa yksilöllisesti räätälöityjä asumispalveluita myös lyhytaikaiseen hoivan tarpeeseen, esimerkiksi tuoden omaishoitajalle levon hetken arjen keskelle.
Asukkaille luodaan mielekäs arki ja heitä kannustetaan osallistumaan hoivakodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Tavoitteena on ylläpitää ja säilyttää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Henkilökunta auttaa selviämään arkipäivässä ja on paikalla auttamassa sekä turvaamassa asumista. Osaksi Esperiä yritys liittyi syyskuussa 2018.

Haemme Hoivakoti Jaatiseen LÄHIHOITAJAA osa-aikatyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2019 asti. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa 22.10.2018 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen ikääntyneiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää psyykkistä hyvinvointia.

Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Dementiakoulutus ja kokemus muistisairaiden hoitotyöstä katsotaan eduksi. Olet aidosti kiinnostunut tekemään merkityksellistä hoitotyötä osana ammattitaitoista tiimiämme. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Tanja Kinnunen, tanja.kinnunen@esperi.fi, 040 752 8750.


Haku päättyy 19.10.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.