(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2018

Tehtävän kuvaus


Tule mukaan kehittämään ja luomaan uutta kehitysvammaisten asuntoryhmää Jätkäsaareen!

Johtotähtemme on että, Hampurinkujan asuntoryhmässä kaikki ovat tyytyväisiä. Asukkailla on kiireetön, yhteisöllinen ja turvallinen koti ja henkilökunnalla mukava työpaikka. Leppoisan yhdessäolon hengessä tuotetaan autettua asumista, jossa uuden asuinympäristön mahdollisuuksia hyödynnetään.

Hampurinkujan asuntoryhmä on kuukausi sitten avautunut 20 aikuisen, pääosin ikääntyvän kehitysvammaisen uusi koti, jossa tarjotaan ympärivuorokautista autettua asumista. Asukasryhmämme vahvistuu 7 tukiasukkaan verran ensi keväänä.

Työ Hampurinkujalla pitää sisällään asukkaiden ohjausta, tukea ja avustamista päivittäisissä toimissa, kodinhoidollisia tehtäviä sekä muita ryhmäkodin arkeen liittyviä tehtäviä. Työ on jaksotyötä kolmessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään ja kehittämään työtä osaavassa ja motivoituneessa työyhteisössä. Lisäksi tarjoamme hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Kelpoisuusehto


Soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto (laki 817/2015). Edellytämme rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


suoritettuja lääkeaineopintoja, aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.