(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018
Esperi Hoivakoti Santaholma on Haukiputaalle kesällä 2015 avautunut ikääntyneille tarkoitettu hoivakoti. Hoivakodissa on kaksi 15-paikkaista ryhmäkotia, joissa on yhteensä 30 asukashuonetta ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville ikäihmisille. Yksikkö sijaitsee rauhallisessa ympäristössä, Haukiputaan keskustan läheisyydessä. Hoivakodin asumispalveluun kuuluvat ympärivuorokautinen hoiva, ravitsevat ateriat sekä toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut). Yhdessäolo ja viriketoiminta kuten erilaiset ryhmät, yhteiset juhlat ja vierailevat esiintyjät luovat asukkaille mielekkään ja turvallisen arjen.

Haemme Hoivakoti Santaholmaan ammattitaitoista ja reipasta LÄHIHOITAJAA osa-aikatyöhön vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja se alkaa mahdollisimman pian.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen ikääntyneiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää psyykkistä hyvinvointia.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta tai opiskelijoilta riittäviä lähihoitajan opintoja sekä voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta. Olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen hoitaja.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Tatu Rusko, p. 050 592 1854 tai tatu.rusko@esperi.fi.

Haku päättyy 27.10.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.