(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018
Esperi Hoivakoti Rantakaisla tarjoaa asukkailleen ammattitaitoista, ympärivuorokautista asumispalvelua Alajärven Lehtimäellä. Rantakaisla on 15 paikkainen tehostettu asumispalveluyksikkö. Rantakaisla tarjoaa vakituisen asumisen ohella lyhytaikaista asumispalvelua esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen, kodin remontin tai omaishoidon loman ajaksi.


Haemme ammattitaitoista ja motivoitunutta LÄHIHOITAJAA kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Tehtävääsi kuuluu päivittäisessä hoitotyössä toimiminen ja sairaanhoidollisen osaamisen hyödyntäminen lääkehuoltoon ja asukkaiden hoitoon liittyvissä asioissa. Työ on monipuolista hoivatyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi sekä osallistua toiminnan kehittämiseen yksikössä.


Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja. Valmistuvat opiskelijat otetaan myös huomioon paikkaa täytettäessä.


Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.


Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa sekä kehittää omaa työtäsi. Esperi tarjoaa ison yrityksen työsuhde-edut.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Ulla-Riitta Latvala puh. 050 350 8325 tai ulla-riitta.latvala@esperi.fi.


Haku päättyy 24.10.2018.