(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018
Esperi Hoivakoti Tilkantupa sijaitsee Helsingin Huopalahdessa historiallisella paikalla, entisessä keskussotilassairaala Tilkassa. Tilkantupa tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista 34 ikäihmiselle ja muistisairaalle. Asuminen hoivakodeissa voi olla pitkäaikaista tai lyhytaikaista. Kaikkien ryhmäkotien tilat ovat esteettömiä ja toiminnassa korostuu kodinomaisuus, kiireettömyys ja turvallisuus.

Haemme Hoivakoti Tilkantupaan motivoitunutta ja ammattitaitoista LÄHIHOITAJAA määräaikaiseen äitiyslomasijaisuuteen ajalle 10.11.2018-23.9.2019. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen ikääntyneiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteenamme on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Toimintaperiaatteenamme on kuntouttava työote.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytyksenä on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden kanssa työskentelemisestä. On tärkeää, että olet kiinnostunut ikääntyneiden kanssa toimimisesta ja heidän hyvinvointinsa tukemisesta. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja sitoutunutta asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperi tarjoaa ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Tarja Tuominen, p. 040- 186 2652 tai tarja.tuominen@esperi.fi


Hakuaika päättyy 21.10.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.