(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 02.11.2018 (päättyy 16.09.2019)
Hakuaika päättyy 19.10.2018 kello 16:00
Korson kotihoito, Naalipolku 6 01450 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelut

Oletko etsimämme lähihoitaja?

Etsimme Sinua innostunut, aktiivinen ja ammattitaitoinen, hoitotyön osaaja lähihoitajan sijaisuuteen Korson kotihoitoon 2.11.2018 - 16.9.2019 väliseksi ajaksi.

Korson kotihoito sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, Vantaan Korsossa. Kotona asumisen tuessa haluamme auttaa asiakkaitamme elämään arvokasta elämää omassa kodissa. Palvelumme perustuu voimaannuttavaan vuorovaikutukseen asiakkaidemme ja henkilöstömme välillä. Olemme asiakkaalle läsnä ja palveluillamme haluamme olla mahdollistamassa asiakkaan osallisuutta ja aktiivista elämää. 

Panostamme innostuneeseen, ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja johtamiseen. Kokeilemme rohkeasti uutta ja opimme virheistämme. Haluamme olla edelläkävijöitä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan uusia ideoita, intoa ja tahtoa kehittää kotiin annettavia palveluja. 

Lähihoitajana tuot oman persoonasi ja ammatillisen osaamisesi tiimiimme. Työtehtäviisi kuuluu mm. päivittäiseen hoivaan ja hoitoon osallistuminen, tiimin ja koko työyhteisön kehittäminen yhdessä uusien työkavereidesi kanssa. Taitojen ja osaamisen lisäksi pidämme tärkeänä intoa ja halua oppia uuttaa ja kehittää omaa osaamistasi. Haluamme auttaa sinut hyvään alkuun uudessa tehtävässäsi ja siksi tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen uuteen tehtävään. 

Eduksi katsomme myös voimassa olevan lääkeluvan, RAI-osaamisen ja aikaisemman kokemuksen kotiin annettavista palveluista. Odotamme vahvaa motivaatiota ikäihmisten kanssa työskentelyyn sekä taitoa asiakaslähtöiseen työskentelytapaan. Arvostamme positiivista otetta toiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä hyviä työyhteisötaitojaVanhusten kotona asumisen tuen vastuulle kuuluvat kotihoito ja ennaltaehkäisevät toiminnot.

Kotihoidossa hoidetaan ikäihmisiä, vammaisia. ja pitkäaikaissairaita, jotka eivät selviä arkielämässään itsenäisesti, omaisten tai muiden tukipalveluiden turvin. Kotihoito on vuorotyötä aamu- ja iltavuoroissa viikon jokaisena päivänä.

Kotihoidon työtä toteutetaan tiimityönä vastuuhoitajuuden periaatteita noudattaen. Työ on itsenäistä, haastavaa ja monipuolista hoiva- ja hoitotyötä asiakkaan kotona. 

Kelpoisuusehto:  Laki 817/2015 3 § tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Lisäksi edellytämme:  

  • ajokorttia ja autolla ajotaitoa
  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • lääkehoidon osaamista ja kotihoidon lääkelupien suorittamista koeajalla
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • kokemusta ja kiinnostusta vanhustyöhön

Luemme eduksi:  

  • lääkehoitoluvan (LOVE)
  • toimintakyvyn ja palvelutarpeen arviointitaidon
  • gerontologisen osaamisen
  • kyvyn itsenäiseen päätöksentekoon

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2124,09 €/kk
Työaika: Kokopäivätyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 2-617-18