(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme eteläisen kotihoitoyksikön resurssipooliin reipasta ja työtä pelkäämätöntä lähihoitajaa opintovapaan sijaisuuteen ajalle 5.11.2018-19.5.2019. Sijaisuus jatkuu mahdollisesti pidempään.

Resurssipoolissa työskentelee 13 lähihoitajaa sekä aamu- että iltavuoroissa viikon jokaisena päivänä. Resurssipooli toimii kaikilla eteläisen kotihoitoyksikön lähipalvelualueilla Lauttasaaressa, Töölössä, Viiskulman ja Punavuoren alueilla, Kruununhaassa, Katajanokalla, Eirassa ja Ullanlinnassa.

Sovit erinomaisesti joukkoomme, mikäli olet tottunut työskentelemään itsenäisesti yllättävissäkin tilanteissa. Sinulla on vankka kokemus kotihoidosta ja sairaanhoidollisista tehtävistä ja vanhusten hoitotyöstä. Työskentely resurssipoolissa edellyttää joustavuutta, kykyä sopeutua nopeastikin muuttuviin tilanteisiin ja halua työskennellä eri tiimien henkilökunnan kanssa yhteistyössä.

Tarjoamme monipuoliset suuren työnantajan henkilöstöedut, mm. henkilöstökortilla saatavat etuudet sekä mahdollisuuden työsuhdeasuntoon tarvittaessa.

Toivomme hakemukset sähköisesti tämän järjestelmän kautta.

Hakuaikaa jatkettu. Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan valintaa tehtäessä.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi


2176,37 e/kk