(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 29.10.2018
Hakuaika päättyy 16.10.2018  kello 16:00
Akuutti arviointi- ja kotikuntoutusyksikkö
Kielotie 11 D, 3.krs 01300 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelut

Haemme lähihoitajaa Akuuttiin arviointitiimiin.

Meillä on vastuu kotona asuvien asiakkaiden palvelujen järjestämisestä, tuottamisesta ja laadusta Vantaalla. Meillä on vastuu siitä, että palvelumme tukevat kotona asuvien toimintakykyä, itsemääräämisoikeutta ja valinnanvapautta. 

Yksikön työtehtävänä on mm. mahdollistaa asiakkaan kotona asuminen äkillisissä terveystilan tai toimintakyvyn muutoksissa ja varhainen kotiutuminen sairaalasta. Akuutti arviointitiimi arvioi asiakkaan tarvitseman hoidon- ja palveluntarpeen ja hoitaa häntä määräajan kotona tai asumisyksiköissä. 

Yksikkö toimii moniammatillisesti yhteistyössä asiakkaan ja hänen omaistensa kanssa koko Vantaan alueella. Yksikössä toimitaan moniammatillisessa tiimissä. Yksikössä kehitetään tuettua sairaalasta kotiutumista arviointijakson keinoin, etähoivaa sekä kotikuntoutusta. Valmistaudumme siirtymään sähköiseen potilastietojärjestelmä Apottiin 11.11.2018 mennessä.

Akuutissa arviointi- ja kotikuntoutusyksikössä työskentelevät kotihoidon esimies, 3 sairaanhoitajaa, 5 lähihoitajaa, toimintaterapeutti ja 4 fysioterapeuttia. Työ on 2-vuorotyötä. Lähihoitajat liikkuvat autolla koko Vantaan alueella. Oman auton käyttö on mahdollinen.

Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus.

Kelpoisuusehto:  Laki 817/2015 3 § tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Lisäksi edellytämme:  

  • ajokorttia ja autolla ajotaitoa
  • olemassa olevaa lääkelupaa tai kolmen kuukauden aikana tulee suorittaa LOVE-verkkokurssi ja vaadittavat näytöt hyväksytysti

Luemme eduksi:  

  • kokemuksen sairaalasta kotiutuksista
  • kokemuksen palvelutarpeen arvioinnista
  • hoitotyön kehittämisen kokemuksista

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2124,09 €/kk
Työaika: Jaksotyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka. 

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 2-609-18