(Poistunut julkaisusta)

LÄHIHOITAJA
Attendo

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Haetaan Attendo Venlaan, LÄHIHOITAJAA

Etsimme Attendo Venlaan LÄHIHOITAJAA, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Attendo Venla on lokakuussa 2017 Nurmijärven Klaukkalaan avautunut 57-paikkainen hoivakoti, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Venla hoivakoti edustaa Attendon Mummola-suunnittelua. Mummolassa asukkaalla on oma tilava huone ja viihtyisät yhteistilat sekä turvallinen piha-alue. Venlassa asukas saa turvallista ja ammattitaitoista hoivaa sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen.

Hakijalta edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.  Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen: maritta.havanka@attendo.fi.