(Poistunut julkaisusta)

LÄHIHOITAJA
Attendo

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Haetaan Attendo Lähteen hoivakotiin, Hankoon LÄHIHOITAJAA

Attendo Lähteen hoivakoti on Hangossa oleva ikäihmisille suunnattu tehostetun palvelusasumisyksikkö, avattu vuonna 2009. Attendo Lähde tarjoaa asukkailleen monipuolista ja turvallista hoivapalvelua yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Hakijalta edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava). Arvostamme kokemusta vanhustenhuollossa, sekä innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin. Edellytämme myös ruotsin kielen osaamista.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan työyhteisöömme. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli työ viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, laita hakemus ja ansioluettelosi mahdollisimman pian osoitteeseen: ann-charlott.welander@attendo.fi. Lisätiedusteluihin vastaa rekrytoiva esimies hoivakodin johtaja Ann-Charlott Welander, 044 4944091.