(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018
Luhalahden yksikkö sijaitsee kuvan kauniissa maalaismaisessa Itä-Ikaalisissa Luhalahden kylän sydämessä, kirkon vieressä. Tarjoamme kodinomaista tehostettua asumispalvelua pitkäaikaiseen asumiseen tai lyhytaikaiseen hoivan tarpeeseen. Tarjoamme tehostettua asumispalvelua pääsääntöisesti ikäihmisille, mutta joukossamme on myös kehitysvammaisia, sekä mielenterveys-ja päihdekuntoutujia.

Haemme Hoivakoti Luhalahteen reipasta ja ammattitaitoista LÄHIHOITAJAA kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää heidän hyvinvointiaan.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta hoitotyöhön, lämminhenkistä työotetta ja halua jatkuvaan toiminnan kehittämiseen. Odotamme sinulta joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja sitoutunutta asennetta työhön.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Minna Kankaansivu, p. 045 128 2525 tai minna.kankaansivu@esperi.fi

Hakuaika päättyy 21.10.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.