(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 12.11.2018 (päättyy 14.04.2019)
Hakuaika päättyy 17.10.2018  kello 16:00
Simonkylän vanhustenkeskus, Simontie 5 01300 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelut

Etsimme Vanhusten erityisasumisen Simonkylän lyhytaikaishoidon yksikköön lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osana lyhytaikaishoidon motivoitunutta tiimiä. Haemme positiivista, innostunutta ja ammatistaan ylpeää lähihoitajaa. Toivomme, että sinulla on halu kehittää ammatillista osaamistasi ja ikäihmisten hoitotyötä. 

Lyhytaikaisyksikössä kuntoutujien jaksot ovat yleisesti kestoltaan muutamasta päivästä kahteen viikkoon. Tavoitteidemme mukaan olemme töissä kuntoutujia ja heidän omaisiaan varten. Toteutamme kuntoutujille aktiivista arkea edistäen heidän toimintakykyään, mahdollistaen näin kotona selviämisen mahdollisimman pitkään. Työmme tukena käytämme mobiilityötapa, joka mahdollistaa kuntoutujan lähellä työskentelyn. 

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme. Tarjoamme sinulle ikääntyneiden ihmisten hoivasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneelle ammattilaiselle haasteellisen työn hyvässä työyhteisössä.

Haluamme Erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esim. sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.

Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta:

  • Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaan_hoiva
  • Facebookissa Hoiva-asumisen palvelut, Vantaan kaupunki
  • Instragramissa Vantaan Hoiva-asuminen
  • Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/
  • Youtubessa https://youtu.be/Ifbdad3DPI8

Kelpoisuusehto:  Laki 817/2015 3 § tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Luemme eduksi: 

  • Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • LOVe-lääkehoitolupaa
  • RAI-järjestelmän osaamista
  • Kokemuksen ikääntyneiden hoivatyöstä


Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2124,09 €/kk
Työaika: Jaksotyö, 3-vuorotyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 2-598-18