(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 01.02.2019
Hakuaika päättyy 30.11.2018  kello 16:00
Simonkylän vanhustenkeskus, Simontie 5 01300 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelut

Oletko sinä etsimämme lähihoitaja?
Etsimme Sinua ammattitaitoinen, aktiivinen ja iloinen hoitotyön osaaja lähihoitajan vakinaiseen toimeen Simonkylän vanhustenkeskukseen hoivakoti 2:lle. 

Keitä me olemme?
Hoivakotimme sijaitsee luonnon keskellä, hyvien kulkuyhteyksien varrella, Vantaan Simonkylässä. Arvostamme asukkaan elämisen kirjoa ja tarjoamme asukkaillemme laadukkaan hoitotyön lisäksi heidän oman näköistä ja aktiivista arkea. Panostamme osaavaan ja innostuneeseen henkilökuntaan ja johtamiseen. Teemme rohkeita kokeiluja ja opimme virheistämme. 
Haluamme olla edelläkävijöitä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esim. sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä. 

Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta:
• Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaan_hoiva
• Facebookissa Hoiva-asumisen palvelut, Vantaan kaupunki
• Instagramissa Vantaan Hoiva-asuminen 
• Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/

Mitä odotamme sinulta?
Emme hae ainoastaan hyvää osaajaa vaan tärkeänä on halu ja into oppia sekä kehittää omaa ammattitaitoasi. Perehdytämme sinut tehtävään hyvin. Työskentelemme moniammatillisena tiiminä, omahoitajamallin mukaisesti. Pystyt itsenäiseen työhön, mutta kykenet myös yhteistyöhön tiimin ja läheisten kanssa. 

Hoivakotimme on profiloitunut sairaalabakteerien kantajien kohorttiyksikkö 22 asukkaalle. Aikaisempi kokemus infektioyksikössä työskentelystä katsotaan eduksi. Eduksi katsomme myös voimassa olevan lääkeluvan, RAI-osaamisen ja kokemuksen muistisairaiden hoivatyöstä. Odotamme vahvaa motivaatiota ikäihmisten kanssa työskentelyyn sekä taitoa asiakaslähtöiseen työskentelytapaan. Arvostamme positiivista otetta toiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä hyviä työyhteisötaitoja. 

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle ikääntyneiden ihmisten hoivasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneelle ammattilaiselle haasteellisen työn hyvässä työyhteisössä. Peruspalkka 2124,09 €/kk. Työaika: Jaksotyö, kolmivuorotyö. Vantaan kaupunki tarjoaa työntekijöilleen myös seuraavat edut:
• Lounasetu
• Työmatkaseteli
• Liikunta- ja kulttuurietu
• Työterveyshuolto
• Palvelussuhdeasunto

Miten voit hakea?
Työt alkavat 1.2.2019 ja paikkaa voi hakea sähköisesti: (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Kelpoisuusehto:  Laki 817/2015 3 § tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Kolmivuorotyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka. 

Työavain 2-595-18