(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme lähihoitajaa Riistavuoren monipuolisen palvelukeskuksen Angervo-, Paatsama- ja Seljakotiin vakituiseen toimeen. Fyysisesti sijaitsemme Oulunkylässä, Kustaankartanon D-talossa, väistötiloissa remontin ajan. Muutto takaisin Riistavuoreen on keväällä 2019.

Ryhmäkodeissa asuu yhteensä 45 asukasta, kolmessa kerroksessa. Asukkailla on eriasteisia toimintakyvyn ongelmia, muistisairauksia tai neurologisia haasteita.

Toivomme sinulta reipasta otetta työssäsi. Olet motivoitunut vanhustyöhön sekä ennakkoluuloton ja rohkea kokeilemaan uutta. Sinulle on tärkeää ihmisarvon kunnioittaminen sekä itsemääräämisoikeuden, osallisuuden ja toimijuuden vahvistaminen. Nämä arvot ohjaavat työtäsi ja näkyvät hoidon suunnittelussa, jota toteutat yhdessä asukkaan, omaisten ja moniammatillisen tiimin kanssa. Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja pitkä pinna auttavat menestymään tässä tehtävässä.

Eduksi katsomme positiivisen asenteen ja kyvyn kuunnella, sekä kokemuksen muistisairaiden kanssa työskentelystä.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Tule mukaan huumorintajuiseen ja moniammatilliseen tiimiimme.

Kelpoisuusehto


Soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto (laki 817/2015).

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2116,19 e/kk