(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018
Hoivakoti Ulrika on ikäihmisten ja muistisairaiden hoivakoti, joka tarjoaa kodin 30:lle ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle. Meillä työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut ammattihenkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Tavoitteena on ylläpitää ja säilyttää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään.

Haemme reipasta ja ammattitaitoista LÄHIHOITAJAA tuntityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan kolmivuorotyötä ja alkaa 1.10.2018 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen ikääntyneiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää heidän hyvinvointiaan.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta alalta. Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hoitotyöhön, lämminhenkistä työotetta ja halua jatkuvaan toiminnan kehittämiseen. Odotamme sinulta joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn viihtyisissä ja kodinomaisissa tiloissa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperi Care haluaa olla edelläkävijä myös työnantajana tarjoamalla ison talon työsuhde-etuja kuten esim. työnohjausta, koulutusta, henkilöstötapahtumia sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Johanna Skogman, p. 050 4300849 tai johanna.skogman@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 30.9.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.