(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 27.09.2018 (päättyy 06.01.2019)
Hakuaika päättyy 26.09.2018  kello 16:00
Tikkurilan kotihoito, Kielotie 11 D  01300 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelut

Oletko sinä etsimämme lähihoitaja?

Tikkurilan kotihoitoon etsitään juuri nyt innostunutta, aktiivista ja ammattitaitoista hoitotyön osaajaa lähihoitajan sijaisuuteen.

Keitä me olemme?

Tikkurilan kotihoito sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Tikkurilassa. Kotona asumisen tuessa haluamme auttaa asiakkaitamme elämään arvokasta elämää omassa kodissa. Palvelumme perustuu voimaannuttavaan vuorovaikutukseen asiakkaidemme ja henkilöstömme välillä. Olemme asiakkaalle läsnä ja palveluillamme haluamme olla mahdollistamassa asiakkaan osallisuutta ja aktiivista elämää. 
Panostamme innostuneeseen, ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja johtamiseen. Kokeilemme rohkeasti uutta ja opimme virheistämme. 
Haluamme olla edelläkävijöitä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan uusia ideoita, intoa ja tahtoa kehittää kotiin annettavia palveluja. 

Mitä odotamme sinulta?

Lähihoitajana tuot oman persoonasi ja ammatillisen osaamisesi tiimiimme. Työtehtäviisi kuuluu mm. päivittäiseen hoivaan ja hoitoon osallistuminen, tiimin ja koko työyhteisön kehittäminen yhdessä uusien työkavereidesi kanssa. Taitojen ja osaamisen lisäksi pidämme tärkeänä intoa ja halua oppia uuttaa ja kehittää omaa osaamistasi. Haluamme auttaa sinut hyvään alkuun uudessa tehtävässäsi ja siksi tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen uuteen tehtävään. 

Eduksi katsomme myös voimassa olevan lääkeluvan, RAI-osaamisen ja aikaisemman kokemuksen kotiin annettavista palveluista. Odotamme vahvaa motivaatiota ikäihmisten kanssa työskentelyyn sekä taitoa asiakaslähtöiseen työskentelytapaan. Arvostamme positiivista otetta toiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä hyviä työyhteisötaitoja. Työn luonteesta johtuen luemme hakijalle eduksi myös ajokortin ja autolla ajotaidon.

Kelpoisuusehto:  Laki 817/2015 3 § tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2124,09 €/kk
Työaika: Jaksotyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).