(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 24.09.2018 (päättyy 31.12.2018)
Hakuaika päättyy 18.09.2018  kello 16:00
Lapsiperheiden kotipalvelu, Naalipolku 6 A 01450 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Perhepalvelut

Lapsiperheiden kotipalvelu on osa varhaisen tuen yksikköä, jossa perheiden kanssa toimivien tahojen (sosiaalihuoltolain alainen perhetyö, perhekoutsit, tukihenkilö- ja tukiperheiden koordinointi sekä perheiden sosiaalityö) työotteen tavoitteena on järjestää mahdollisimman varhain ja matalalla kynnyksellä apua ja tukea perheille. 

Lapsiperheiden kotipalvelussa toimii kaksi tiimiä idässä ja lännessä. Asiakkuudet alkavat asiakkaiden itsensä ottaessa yhteyttä tai perheen muun tukitahon suosittelemana yhteistyössä perheen kanssa ja lähetteellä.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin aamu- väli- ja iltavuoroissa klo 7-22 välisenä aikana. Työskentely on pääsääntöisesti yksintyöskentelyä asiakkaiden kodeissa. Parityön tarve arvioidaan erikseen.Työtehtäviin liittyy lasten päivittäisistä tarpeista huolehtimista, ruokailua, leikkimistä, ulkoilua, puhtaudesta ja unesta huolehtimista. Perheissä suoritetaan myös päivittäistä kodinhoitoa, kodinhoidon tehtävissä asiakkaan ohjaamista sekä yhdessä asiakkaan kanssa tekemistä asiakkaan tarve ja elämäntilanne huomioiden. Pitkäkestoisissa (1-3 kk tai yli) asiakassuhteessa laaditaan asiakkaan kanssa suunnitelma sisältäen tavoitteet, joita arvioidaan yhdessä työskentelyn aikana. 

Työtä tukee hyvä työnohjaus, työkaverit, palveluohjaaja ja esimies. Työntekijä saa työnantajalta vaadittavan Love-Lop koulutuksen, muun ajankohtaisen koulutuksen sekä lokakuussa alkavan Apotti-koulutuksen marraskuussa muuttuvaan asiakastieitojärjestelmään.

Kelpoisuusehto:  Laki 817/2015 3 § tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Lisäksi edellytämme:  
- hyvää muutoksensietokykyä
- valmiutta vuorotyöhön
- aikaisempaa kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä
- hyvät vuorovaikutustaidot kohdata perheitä, työkavereita ja yhteistyökumppaneita
- kokemusta monikulttuurisuudesta
- hyvää suomen ja englanninkielen taitoa
- hyvät atk-taidot
- halua oppia uutta
- taitoa omaksua uutta 
- näppäryyttä liikkua työalueella ja vaihtaa asiakastyön kohteita työvuoron aikana

Luemme eduksi:  
- ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).