(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme lähihoitajaa sijaisuuteen arviointi- ja kuntoutusosastolle Kivelän monipuoliseen palvelukeskukseen. Osastolla on 26 asiakaspaikkaa.
Tehtävässä voi aloittaa 24.9.2018 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Kivelä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa, Töölössä. Kivelä on mukana lähialuemallikokeilussa, jossa palvelukeskuksen yhteyteen kuuluu 5 kotihoidon aluetta. Työhön sisältyy perehdytys lähialuemalliin ja työssä on mahdollisuus työskennellä myös kotihoidossa.

Osastolla toteutuu asiakkaiden yksilöllinen, kuntoutumista ja toimintakykyä arvioiva ja tukeva hoito. Asiakkaat saapuvat pääasiassa kaupunginsairaaloista ja kotihoidosta. Arviointi- ja kuntoutusjakson jälkeen asiakkaat voivat palata kotiin tai siirtyä kevyempiin hoitopaikkoihin toimintakykynsä mukaisesti.

Työtehtävät sisältävät tiivistä yhteistyötä moniammatillisessa tiimissä, asiakkaiden kuntoutussuunnitelman laadintaa, toteutusta ja arviointia. Yhteistyötä tehdään myös omaisten, kotihoidon ja ympärivuorokautisten jatkohoitopaikkojen kanssa. Lisäksi työtehtäviin sisältyy kliinisen hoitotyön ohessa opiskelijaohjausta.

Arvostamme kokemusta muisti- ja psykogeriatrisen asiakkaan kohtaamisessa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Osastollamme on käytössä sähköinen Pegasos-tietojärjestelmä ja kotihoidon RAI- järjestelmä.

Täytä hakemus osoitteessa helsinkirekry.fi.

Tervetuloa aktivoimaan ikäihmisten arkea!

Kelpoisuusehto


Soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto (laki 817/2015).

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi


2119,16 e/kk