(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Wilhelmiina

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Etsimme lähihoitajia vakituiseen työsuhteeseen sekä tuntityösuhteeseen


Etsimme Wilhelmiinaan lähihoitajia vakituiseen työsuhteeseen sekä sijaisuuksista kiinnostuneita tuntityösuhteeseen.


Tavoitteenamme on löytää aidosti hoivatyöstä motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, jotka arvostavat ikäihmisiä ja joille vanhustyö on aidosti lähellä sydäntä.  Toivomme, että arjen työotteessasi näkyvät oma-aloitteisuus, kokonaisuuksien nopea oivaltaminen sekä kehittämishaluisuus.

Työssä onnistuminen edellyttää monipuolista muistisairauksien perustietojen osaamista sekä asiakkaan kohtaamisen ja kuulemisen kykyä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä. Asiakaspalvelun sujuvuuden kannalta on oleellista, että sinulla on riittävä suomen kielen taito.

Sinua odottavat viihtyisät ja avarat tilat. Pidämme hyvää huolta myös henkilöstömme kehittymisestä ja työhyvinvoinnista. Tehtävä edellyttää tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Wilhelmiina tukee työntekijöitä kohti savuttomuutta ja on pian savuton työnantaja.

Soita ja kysy lisää! Pirauta palvelupäällikkö Timo Häkkiselle, puh. 050 462 1077, niin saat lisätietoa tehtävästä.

Jos haluat sitoutua pitkäjännitteisesti vakituiseen työhön tai olet kiinnostunut lyhyimmistä sijaisuuksista, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla rekrytointi(at)wilhelmiina.fi heti tänään tai viimeistään 17.9.2018.